The idea of Tibidabo stems from an owner who personally understands the challenges of food sensitivities. Erik Nyakas and his team envisioned and created a restaurant where every guest with special dietary needs - whether due to a diet or intolerance - can enjoy our dishes safely and comfortably. We believe that "free-from" dining should never compromise on taste or the culinary experience. Our entire menu is gluten-free, and we also offer a variety of lactose-free, meat-free, dairy-free, low-carb, and vegan dishes, while still catering to those who prefer more traditional fare.
A MOM Parkban található helyszínünk két részből áll: egy hangulatos pékségből és egy tágas étteremből. Pékségi részünkben friss szendvicsekkel és kávéval várunk, hétfőtől-péntekig pedig a teljes pékárukínálatunk is elérhető – frissen sült, gluténmentes kenyerek, kiflik, bagettek és ízletes péksütemények.
Éttermünkben a reggeli menü minden nap délig érhető el, majd 11 órától á la carte étlapunk széles választékából válogathatsz. Kínálatunkban saláták, levesek, bowlok, flatbreadek, húsos-, halas- és vegetáriánus főételek, valamint ellenállhatatlan desszertek szerepelnek. 11:30 és 15:00 között pedig változatos napi ajánlattal tesszük még színesebbé a kínálatot.
Különlegességeink közül kiemelkednek pisztáciás fogásaink: a Kacsa & Pisztácia előétel, a Pisztáciás Kecskesajt főétel és a desszertek közül a Pisztáciás Guba – Újratöltve. Garantáltan kedvenceid lesznek!
A legenda szerint az ördög egy magas hegy tetejére vitte Jézust, és így szólt: „Tibi dabo” – „Neked adom”, felajánlva neki a világ minden kincsét, ha meghajol előtte. Jézus azonban visszautasította a kísértést, mert tudta, hogy nem minden ajándék származik jó szándékból. Mi, a Tibidabo csapatában, egészen másképp gondolkodunk. Mi is adni akarunk, de csak jót. Nálunk a név azt jelenti: „Neked adjuk” – tisztán, őszintén, szeretettel. Hiszünk abban, hogy az étel nem csupán táplálék, hanem törődés is. Gluténmentes fogásaink nemcsak egészségesek, hanem valódi élményt nyújtanak, mert hisszük, hogy amit adunk, annak jónak kell lennie.
A Tibidabo specialitása olyan gluténmentes péksütemények készítése, melyek egyben laktóz-, hozzáadott répacukor-, szója-, és mesterséges adalékanyag-mentesek. Megannyi termékünk szénhidrátcsökkentett is, így azoknak is ideálisak, akik valamilyen diétát követnek. A hagyományos alapanyagok helyett, mint a rizs, kukorica és burgonya, főleg hajdina-, köles-, bambuszrost-, útifűmaghéj- és ciroklisztet használunk. Dohány utcai pékségünkben a friss péktermékek és péksütemények mellett széles szendvics-, cukrásztermék és specialty kávé kínálattal várjuk vendégeinket. Kávézónk felső szintje open office-ként is üzemel.
Naturally free
Restaurant: 1123 Budapest, Alkotás u. 53.
Opening hours:
Monday-Saturday
08:00 – 21:00
Sunday:
09:00 – 17:00
E-mail: info@mom.tibidabo.hu
Phone: 06 1 618 0106
Éttermünk technikai okok miatt május 7-8-án zárva tart!
Follow us on social media!